عوارض چای ترش,فواید چای ترش,خواص گیاه چای ترش

                                                                  چای ترش دارای خواص فراوانی برای بدن است

چای ترش از نوشیدنی های گرم و سردی محسوب می شود که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. اگر به دنبال قلبی سالم هستید هرگز مصرف روزانهچای ترش را فراموش نکنید. این نوشیدنی قرمز رنگ طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی - ی از آهن است. می توان چای ترش را جایگزینیمناسب برای چای سیاه دانست.

 چای ترش که به چای قرمز و چای مکه نیز معروف می باشد دارای خواص فراوانی برای بدن است. این چای در مناطق گرمسیر رشد پیدا می کند.از کاسبرگ اینگیاه

به عنوان چای استفاده می شود. استفاده از چای ترش در بیشتر مناطق آسیا و آمریکا مرسوم است.مصرف دم کرده چای ترش به طور معناداری نسبت به چای معمولیبر

پرفشاری خون بیماران مبتلا به دیابت نوع دو موثر است.چای ترش یا چای قرمز که به چای مکه نیز معروف است از گیاه رزچینی تهیه می‌شود که از گلبرگ ودانه‌های

آن می‌توان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد.در عهدباستان از چای سرخ به عنوان شاداب‌کننده و رفع کننده عوارض بیماری‌های قلبی استفاده می‌کردند.

 مصرف این محصول در بسیاری از فرهنگ‌ها مانند چین، مکزیک و حتی اروپا وجود دارد و در سودان و مصر به عنوان یک نوشیدنی تشریفاتیو در جشن‌های رسمی

از آن استفاده می‌شود.

عوارض چای ترش,فواید چای ترش,خواص گیاه چای ترش

اگر به دنبال قلبی سالم هستید هرگز مصرف روزانه چای ترش را فراموش نکنید.


 این چای یکی از نوشیدنی‌های مناسب برای کسانی است که می‌خواهند جایگزین مناسبی برای چای پیدا کنند.در میان گیاهانی که نام چای را به خود گرفته‌اند، چای قرمز یا چای ترش به علت رنگ، طعم و خاصیت ویژه‌ایکه دارد جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است. شما می‌توانید آن را به صورت شربت با کمی عسل استفاده

کنید و یا با آب سیب ترکیب کرده و خنک بنوشید. این چای را می‌توان به صورت سرد و گرم همراه مقداری قندیا نبات و حتی بدون آن به عنوان نوشیدنی رژیمی مصرف کرد.دم کرده این گیاه کاهش دهنده فشار خون،خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون،اختلالات کبدی و صفرایی وهمچنینآرامش بخشاست و یکی از منابع غنی آهن به شمار می‌رود. افرادی که دارای قند، چربی و فشار خون بالا هستندمی‌توانند یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای قرمز اختصاص دهند و برای هر بار مصرف، پنج گرماز گلبرگ‌های چای قرمز را داخل یک فنجان ریخته و سپس آب جوش بر روی آن بریزید و سرپوشی گذاشته وصاف کرده و میل کنید. مصرف دم کرده جای ترش بهطور معنی داری نسبت به چای معمولی بر پرفشاری خونبیماران مبتلا به دیابت نوع دو موثر است.


منبع: isna.ir